Плеймейтката и отскоро певица, Анджелина Атанасова, е поредната ни звезда, която

...
Плеймейтката и отскоро певица, Анджелина Атанасова, е поредната ни звезда, която
Коментари Харесай

Чалгарка спечели огромна битка за здравето си след 8 месеца мъки!

Плеймейтката и неотдавна певица, Анджелина Атанасова, е следващата ни звезда, която попадна в плен на паник офанзивите. В продължение на 8 месеца и под лекарско наблюдаване красавицата успяла да се оправи с паническото разстройство с помощта на своя обичан, за който се шушука, че е предприемач с огромен бизнес в Америка, написа hotarena.net.
С помощта и поддръжката на мистериозния мъж плеймейтката към този момент е не запомнила какво й е предизвикало болестта.

8 месеца бях като захласната и не можех да мигна. Будех се измежду нощ с извънредно сърцетуптене и боязън, който за секунди изпълваше цялото ми тяло. Беше ме боязън от открити пространства, само че и и от затворени пространства също. Страхът беше непрекъснат. На моменти си мислех, че ще полудея, само че това, което се случва по време на паник офанзивите не е действително. С помощта на лекар Владимирова съумях да се оправя. От към този момент месец пия антидепресанти и съм доста по-добре. Най-голямата поддръжка по време на ужасните месеци беше от мъжа до мен, който обичам с цялото си сърце ” – споделя за претърпяното Анджелина.

Така плеймейтката се подрежда измежду 1 от 10 българки, за които паник офанзивите са всекидневие, само че които доста рядко се осмеляват да приказват намерено за казуса си.

Паническото разстройство съставлява повтарящи се епизоди на натоварен несъизмерим боязън, суматоха или безпокойствие, наречени под паника офанзиви.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР